Omlet Szparagowo-Grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj omletu ze szparagami i grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Omlet szparagowy, Pieczarkowo-serowy z ziołami, Omlet szparagowo-ziołowy, oraz Omlet ze szparagami i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w średniej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, szparagi, i zielona cebula; podsmażyć 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Zdjąć z patelni, odstawić i ogrzać.
Jajka, białko i kolejne 3 składniki połączyć w misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Rozgrzać pozostałe 1/2 łyżeczki oleju na patelni.
Dodać mieszaninę jaj na patelnię; gotować, aż brzegi zaczną się ustawiać (około 2 minut). Delikatnie podnieś krawędzie omletu łopatką i przechyl patelnię, aby niegotowana część spływała pod spodem. Kontynuuj gotowanie, aż środek jest po prostu ustawiony (około 4 minut).
Łyżka mieszanki warzywnej równomiernie ponad połowę omletu i posypać serem mieszaninę warzywną. Poluzuj omlet łopatką i złóż na pół.
Omlet pokroić na pół w poprzek i od razu podawać.