Oliwkowa Focaccia z pieczonym dipem z papryki
Przepis oliwkowa Focaccia z pieczonym dipem z papryki może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ta przystawka ma 255 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieczonej papryki, oliwy z oliwek, puszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Oliwkowa Focaccia z pieczonym dipem z papryki, Pizza pieczona Paprykowo-oliwkowa, oraz Pieczona papryka, Oliwa i Kapar Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj dno tylko 15x10x1-calowej patelni do pieczenia z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Wyjąć ciasto z puszki; ostrożnie rozwałkować ciasto.
Przeciąć na pół w poprzek.
Umieścić obok siebie na smarowanej patelni.
Opuszkami palców wykonaj wgłębienia na obu połówkach.
Posmaruj 1 łyżkę pozostałego oleju na każdej połowie ciasta.
Posypać oliwkami; lekko wcisnąć do ciasta
Posypać równomiernie rozmarynem i oregano.
Piec w 204°. przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć focaccia z patelni; umieścić na stojaku z drutu. Fajne 5 minut.
W międzyczasie, w misie robota kuchennego z metalowym ostrzem, połączyć twarożek i pieczoną paprykę; proces do gładkiej.
Umieścić w małej misce do serwowania.
Każdą focaccię przeciąć na pół wzdłuż; każdą połowę przeciąć poprzecznie na 8 pasków.
Ułożyć paski na półmisku z dipem.