Old Fashioned Rabarbar Cobbler
Przepis Old Fashioned rabarbar Cobbler jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Old Fashioned Saskatoon Cobbler, Staroświecki Placek Brzoskwiniowy, oraz Staroświecki Placek Brzoskwiniowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż rabarbar na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Ubić 3/4 szklanki białego cukru i masła razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż kremowy i gładki; wymieszać 1 szklankę mąki, mleko, proszek do pieczenia, ekstrakt waniliowy, i 1/2 łyżeczki soli.
Wymieszać 1 szklankę cukru, skrobię kukurydzianą i 1/4 łyżeczki soli w misce; posypać ciasto.
Zalać wrzącą wodą warstwę mieszaniny cukru.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie lekko rumiane, około 1 godziny.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.