Old Fashioned Corn Chowder

Old Fashioned Corn Chowder
Old Fashioned Corn Chowder może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 273 kalorie, 11g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Old-Fashioned Winter Vegetable Chowder, Old-Fashioned CORN Relish, oraz Staromodny Pudding Kukurydziany.

Instrukcje

1
Umieść boczek w małym garnku ustawionym na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż boczek będzie głęboki złoty kolor i cały tłuszcz zostanie wytopiony, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Boczek wyjąć łyżką szczelinową, przełożyć na ręcznik papierowy i odstawić. Wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Dodaj cebulę, seler, tymianek, i sól i pieprz do smaku stockpot; gotować na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj wywar z kurczaka, ½ ziemniaków i kawałki kolby kukurydzy. Obficie doprawić solą i białym pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować mieszaninę, aż ziemniaki zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
5
Dodaj połowę ziaren kukurydzy, mieszając, aby połączyć. Dusić około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
6
Zdjąć z ognia i wyrzucić wiązkę tymianku i kolby kukurydzy. Następnie, używając blendera zanurzeniowego, mieszaj aż do całkowitego puree. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.Powrót garnek do ognia i dodać pozostałe ziemniaki gotować do miękkości, 8 do 10 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodać pozostałe ziarna kukurydzy, pół na pół i cayenne; wymieszać do połączenia. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem. Kadzi chowder do 4 miski i udekorować zastrzeżone kawałki boczku i / lub pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
ChowderChowder
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn