Old Fashioned Corn Chowder

Old Fashioned Corn Chowder
Old Fashioned Corn Chowder może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 273 kalorie, 11g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Old-Fashioned Winter Vegetable Chowder, Old-Fashioned CORN Relish, oraz Staromodny Pudding Kukurydziany.

Instrukcje

1
Umieść boczek w małym garnku ustawionym na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż boczek będzie głęboki złoty kolor i cały tłuszcz zostanie wytopiony, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Boczek wyjąć łyżką szczelinową, przełożyć na ręcznik papierowy i odstawić. Wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Dodaj cebulę, seler, tymianek, i sól i pieprz do smaku stockpot; gotować na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj wywar z kurczaka, ½ ziemniaków i kawałki kolby kukurydzy. Obficie doprawić solą i białym pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować mieszaninę, aż ziemniaki zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj połowę ziaren kukurydzy, mieszając, aby połączyć. Dusić około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
6
Zdjąć z ognia i wyrzucić wiązkę tymianku i kolby kukurydzy. Następnie, używając blendera zanurzeniowego, mieszaj aż do całkowitego puree. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.Powrót garnek do ognia i dodać pozostałe ziemniaki gotować do miękkości, 8 do 10 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać pozostałe ziarna kukurydzy, pół na pół i cayenne; wymieszać do połączenia. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem. Kadzi chowder do 4 miski i udekorować zastrzeżone kawałki boczku i / lub pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
ChowderChowder
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn