Okoń morski z marokańską salsą
Przepis Sea Bass z marokańskim Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 327 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, paprykę, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Okoń morski z marokańskimi przyprawami, Ceviche Marokański Przyprawiony Okoń Morski, oraz Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Papryka Char nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron, obracając często szczypcami.
Paprykę przełożyć do średniej miski. Przykryć folią; odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, posiekać i grubo posiekać; powrócić do tej samej miski.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kminek i cynamon; mieszaj do pachnącego, około 1 minuty.
Polać paprykę mieszaniną oleju.
Oliwki wymieszać, 7 składników i 2 łyżki oliwy. Doprawić salsę solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej. Przykryć; odstawić w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu.)
Rybę posmarować 2 łyżkami oleju.
Posypać solą i pieprzem. Broil aż ryba jest nieprzezroczysta w środku, o 2 1/2 minut na stronie.
Przenieś rybę na talerze. Łyżka salsy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.