Okoń czarnomorski i małże a la Nage to bezglutenowe i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 299 kalorii, 39g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką szparagi po przekątnej, filety z okonia morskiego, małże i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażony Turbot z duszonym Endywią, Flan z korzenia selera, czarne trufle i Nage czosnku, Pieczony Cały Czarny Bas, oraz Wędzony Czarny Bas.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: patelnia prosta o szerokości od 12 do 14 cali z ciasną pokrywą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia i obficie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać fasolę fava i gotować do miękkości, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś fasolę do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. Zdejmij czarne oczka z muszli fasoli. Ściśnij i pop fasolę z ich muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżka Suszonej Marsali
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Dodać szparagi i groszek do wody i gotować do miękkości, o 4 protokół. Używając szczelinowej łyżki, przenieś warzywa do lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Przenieść warzywa do miski fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pocierać wnętrze patelni z 1 łyżeczka masła i posypać szalotki. Obficie przyprawić rybę solą i pieprzem i ułożyć filety, skórką do góry, na patelni. Omułki rozsypać na wierzchu i wlać wermut i wodę. Przykryć patelnię i doprowadzić do wrzenia. Włącz ciepło do niskiego i gotować, aż małże mają otwarte (tylko odkryć patelnię raz lub dwa razy).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Wermut
Pudełko Suszonego Spaghetti
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć patelnię z ognia i niech reszta, pokryte, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 6 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Przenieś rybę i małże na patelnię do pieczenia, pozostawiając bulion na patelni i utrzymuj ciepło w piekarniku. W międzyczasie, doprowadzić bulion do wrzenia, dodać warzywa i ubić w 4 łyżki masła, stopniowo, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.