Smażony okoń z Peperonatanem i pesto z rukoli to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś okonia, płatki pieprzu, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Rukola Smażona, Smażone rzodkiewki i rukola, oraz Gingery Sautéed Rukola I Przepis Shiitakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-do 14-calowej patelni saute rozgrzać 4 łyżki oleju do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj czerwoną cebulę, czerwoną i żółtą paprykę, tymianek, cukier i płatki czerwonej papryki i gotować na średnim ogniu, aż papryka zmięknie, ale nadal zachowują kształt i kolor, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryka żółta
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Zdjąć z ognia, doprawić solą i pieprzem i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4
W blenderze umieść rukolę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, orzeszki piniowe i czosnek i zmiksuj na gładką i jasnozieloną masę. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Filety z okonia doprawiamy solą i pieprzem. W 14-calowej nieprzywierającej patelni saute, podgrzać 4 Pozostałe łyżki oliwy z oliwek, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Okoń
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Umieścić przyprawione filety, skórkę w dół i delikatnie potrząsnąć patelnią, aby nie przyklejały się. Gotować 6 do 7 minut na średnim ogniu, aż skóra będzie chrupiąca i filety i gotowane przez. Odwrócić filety na, dodać peperonata na patelni i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Natychmiast wyjąć rybę, aby oddzielić ciepłe talerze i podzielić ciepłą mieszankę pieprzu na przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Skropić pesto z rukoli i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.