Ogórki z koperkiem Pop
Ogórki koperkowe Pop to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka wody, kiszonych ogórków, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ogórki Koperkowe, Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki Koperkowe.
Instrukcje
Umieść ogórki w dużym garnku i przykryj kostkami lodu.
Niech siedzą przez co najmniej 2 godziny, ale nie więcej niż
Umieść wodę, ocet, cukier, sól do marynowania i przyprawę do marynowania w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj ogórki do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając słoiki do 1/2 cala od góry.
Do każdego słoika włożyć 1 główkę koperku i 1 ząbek czosnku.
Wlać gorący płyn do wytrawiania do słoików, napełniając do 1/4 cala obręczy. Przetrzyj obręcze słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Top z pokrywkami i przykręcić pierścienie.
Umieść stojak na dnie dużej doniczki i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie ostrożnie opuścić słoiki do garnka za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aż poziom wody będzie co najmniej 1 cal powyżej wierzchołków słoików. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia, przykryć garnek i przetworzyć przez 5 minut lub czas zalecany przez środek przedłużający Hrabstwo.
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po wystygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół). Jeśli jakiekolwiek słoiki nie zostały prawidłowo zamknięte, przechowywać w lodówce i jeść w ciągu dwóch tygodni. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu i odczekać co najmniej 1 tydzień przed otwarciem.