Ogórki z koperkiem Pop

Ogórki z koperkiem Pop
Ogórki koperkowe Pop to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka wody, kiszonych ogórków, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ogórki Koperkowe, Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki Koperkowe.

Instrukcje

1
Umieść ogórki w dużym garnku i przykryj kostkami lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Kostki LoduKostki Lodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Niech siedzą przez co najmniej 2 godziny, ale nie więcej niż
3
Odcedzić i osuszyć.
4
Umieść wodę, ocet, cukier, sól do marynowania i przyprawę do marynowania w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj ogórki do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając słoiki do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
WodaWoda
6
Do każdego słoika włożyć 1 główkę koperku i 1 ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
KoperKoper
7
Wlać gorący płyn do wytrawiania do słoików, napełniając do 1/4 cala obręczy. Przetrzyj obręcze słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Top z pokrywkami i przykręcić pierścienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Umieść stojak na dnie dużej doniczki i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie ostrożnie opuścić słoiki do garnka za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aż poziom wody będzie co najmniej 1 cal powyżej wierzchołków słoików. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia, przykryć garnek i przetworzyć przez 5 minut lub czas zalecany przez środek przedłużający Hrabstwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po wystygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół). Jeśli jakiekolwiek słoiki nie zostały prawidłowo zamknięte, przechowywać w lodówce i jeść w ciągu dwóch tygodni. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu i odczekać co najmniej 1 tydzień przed otwarciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Magazyn