Ogórki Do Lodówki: Kalafior, Marchew, Cuk, Co Tylko Chcesz
Ogórki z lodówki: kalafior, marchew, Cuk, Ty to nazywasz jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Przepis ten zachwycił 147 osób. Udaj się do sklepu i odbierz ogórki kirby, młodą wiosenną marchewkę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Świeże Ogórki W Lodówce: Kalafior, Marchew, Cuk, Co Tylko Chcesz, Kanapka Z Pieczeń Wołową Ze Skórkami I Ogórkami, oraz Cukry i marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia, zmniejszyć ogień tak gotuje się woda i dodać czosnek. Gotować przez 5 minut.
Dodać ocet i sól, podnieść ogień i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż sól się rozpuści.
W 2 przezroczystych słoikach 1-quart umieść kilka gałązek koperku. Podziel nasiona i ziarna pieprzu między słoiki. Za pomocą szczypiec wyjmij czosnek z solanki i umieść 5 goździków w każdym słoiku. Następnie zapakuj słoiki pełne ogórków, marchwi, szalotki lub zielonej fasoli, kalafiora i chilli. Chcesz, żeby były mocno wypchane.
Doprowadzić solankę z powrotem do wrzenia, zalać warzywa, aby całkowicie przykryć, ostudzić, a następnie przykryć i schłodzić. Ogórki będą smakować dobrze w ciągu zaledwie kilku godzin, lepiej po kilku dniach. I będą trzymać przez około 3 miesiące.