Ogród Warzyw Crustless Quiche
Ogród warzywny Crustless Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki, ser monterey jack, substytut jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letni Ogród Bez Skorupy Quiche, Quiche Warzywne Bez Skorupy, oraz Quiche Warzywne Ogrodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko i jajka ubić w dużej misce, aż będzie puszyste.
Dodaj 3/4 szklanki sera cheddar, 3/4 szklanki sera Jack, mleko, mąka, proszek do pieczenia, sól i twaróg.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać cukinię i kolejne 3 składniki (przez grzyby); smażyć przez 5 minut lub do miękkości.
Dodać mieszaninę cukinii i pietruszki do mieszaniny jaj.
Wlać mieszaninę do 3-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego pokrytego sprayem do gotowania. Top z pozostałych 3/4 szklanki sera cheddar i 3/4 szklanki sera Jack. Ułóż plastry pomidora na ser.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować naczynia z piekarnika) i piec przez 35 minut lub do lekko rumiane i ustawić.
Uwaga: jeśli chcesz, możesz zastąpić kukurydzę lub szpinak niektórymi warzywami.
Nuta wina: ze względu na swój jajeczny, kremowy charakter, quiche jest doskonałe z chardonnay. Ale ta wersja idzie w "bardziej zielonym" kierunku, zawierające dużo cukinii, papryka i pietruszka. Tak więc podawać go z sauvignon blanc, wino, które ma odrobinę Zielonego smaku. Wypróbuj Honig Sauvignon Blanc 2005 z Napa Valley w Kalifornii ($15). -- Karen MacNeil