Fire-palone Crab Shooters to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian napój. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogień Pieczony Pomidor - Bazylia Krab Bisque, Kremowy Dip Krabowy, oraz King crab and Avocado Shooters dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym umieść wszystkie składniki z wyjątkiem ogórka, mięsa krabowego i kopru. Przykryć; przetworzyć impulsami włączania i wyłączania, aż mieszanina zostanie grubo przecierana. Wymieszać z ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper
Crabmeat
Ogórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki pomidorowej do każdego z 8 kieliszków do martini lub wina. Łyżka około 1 czubata łyżka krabów na środku każdego koktajlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.