Ocet Ziołowy
Ocet ziołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, gałązki estragonu, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ocet Balsamiczny I Marynata Ze Świeżych Ziół, Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetkami z cytrynowo-ziołową fetą, oraz Kiełkująca ciecierzyca Socca z ziołami z sałatką ziołową i jogurtem podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby pokrój czosnek na pół i szpikulec wykałaczką.
Umieścić w szklanym słoiku lub butelce.
Dodać oregano; odstawić. W małym rondlu, doprowadzić ocet na wolnym ogniu (nie gotować). Ostrożnie wlać do pojemników.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Usuń czosnek po 24 godzinach. Przykryć i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu przez okres do roku.