Obiad z włoską kiełbasą

Obiad z włoską kiełbasą
Kolacja z włoską kiełbasą może być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym i całym 30 przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 32 g tłuszczu i łącznie 454 kalorie. Ten przepis jest przeznaczony dla 5 osób i kosztuje 1,77 USD za porcję. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Udaj się do sklepu i kup cukinię, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Jest to dość niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 68%. Spróbuj włoskiego obiadu z kiełbaskami, patelni z włoską kiełbaską na jedną patelnię i włoskiego obiadu z kiełbasą w garnku, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze sześć składników w 6-qt. powolna kuchenka. Na dużej patelni podsmaż kiełbaski na oleju. Zredukować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodaj wino i przyprawę włoską, mieszając, aby poluzować przyrumienione kawałki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Przenieść do wolnowaru. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski świetnie komponuje się z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Piccini Chianti Classico z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Jasny rubin z nutą fioletu. Nuty śliwki i fiołka mieszają się z bujnymi, dojrzałymi dzikimi jagodami. W smaku ekspansywne i żywe, z utrzymującym się, aksamitnym posmakiem w ustach. Długi finisz zatopiony w owocach. Wszechstronne wino, najlepiej podawane w temperaturze 64°F, fantastyczne do soczystych czerwonych mięs, grillowanych lub pieczonych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia27
Magazyn