Obfity omlet z serem wiejskim i boczkiem
Obfity wiejski omlet z serem i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 333 kalorie, 20g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bekon, pieprz, ser mieszanka sera, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Omlet Z Boczkiem Kanadyjskim I Serem Cheddar, Omlet Boczkowy Z Serem Comte I Pietruszką, oraz Omlet z boczkiem, jabłkiem i serem pleśniowym.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni nonstick, aż chrupiące; usunąć boczek, i crumble. Rezerwy 2 kapiele łyżki w patelni.
Pieczarki smażyć w zastrzeżonych kapikach do miękkości.
Dodaj świeży szpinak i gotuj 3 minuty.
Usunąć mieszaninę z patelni.
Ubijamy jajka i kolejne 3 składniki, aż się spienią; mieszamy z ziemniakami i 1 1/2 szklanki sera.
Wlać do patelni i gotować na średnim ogniu. Gdy mieszanina jaj zaczyna się gotować, delikatnie unieś krawędzie omletu łopatką i przechyl patelnię, aby niegotowana część spływała pod spodem. Top z mieszanki szpinaku i pomidorów; przykryć i gotować 3 więcej minut lub aż omlet jest ustawiony. Złożyć na pół; umieścić na talerzu.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i boczku.