Obfity Hiszpański Ryż
Obfity hiszpański ryż może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendrę, chili w proszku, konwertowany ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), Ryż Hiszpański, oraz Ryż Hiszpański dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, rozgrzać olej na średnim ogniu i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, 3 minuty.
Dodaj ryż i czosnek i kontynuuj gotowanie, często mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulionem i wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z sosem makaronowym, kukurydzą i chili w proszku. Powrót do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu pokryte, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż ryż jest miękki. Wymieszać z kolendry i odstawić przykryte 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekorować posiekaną świeżą kolendrą. Czas przygotowania: 15 minut(S) Czas gotowania: 40 minut(S)