Obfity gulasz z jagnięciny i soczewicy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy na pudełko z przepisami, obfity gulasz z jagnięciny i soczewicy mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 52g białka, 7G tłuszczu i w sumie 640 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,79 USD za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kostki jagnięce, cebulę, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Obfity gulasz z jagnięciny i soczewicy, Obfity Gulasz Z Soczewicy, oraz Prosty, obfity gulasz z kiełbasy z soczewicy mamy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W powolnej kuchence połącz wszystkie składniki oprócz pietruszki, soli i czarnego pieprzu.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
Tuż przed podaniem usuń liście laurowe, dodaj pietruszkę i dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 215 dolarów za butelkę.
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Dziki i złożony z aromatycznymi suszonymi ziołami, mokrym łupkiem, morwą, fiołkami, boysenberry i asfaltem. Podniebienie jest ćwiczeniem o powściągliwej sile i złożoności. Żywe atramentowe owoce czarnej porzeczki, mokki i tytoniu dostarczają miąższu. Znakiem rozpoznawczym jest bogato teksturowane, umami jak niesamowicie długie i intensywne noszenie zrównoważone drobnymi żwirowymi taninami.