Obfite Żeberka

Obfite Żeberka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj obfitych krótkich żeberek. Jedna porcja zawiera 908 kalorii, 35g białka, oraz 81 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,67 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, brązową mieszankę sosów, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Duszone nie tak krótkie żeberka z gulaszem Hominy z nowej Turni na południu, Żeberka Krótkie, oraz Żeberka Krótkie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cebulę w 5-qt. Wolnowar; wierzch z żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Grzyby, zupę, 1/2 szklanki wody, sos wymieszać, czosnek i tymianek; zalać żeberkami. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6 do 6-1 / 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
SOSSOS
TymianekTymianek
WodaWoda
MięsoMięso
żeberkażeberka
ZupaZupa
3
Mięso wyjąć na półmisek; ogrzać. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; przenieść do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z mięsem i puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MięsoMięso

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to świetny wybór na żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Suscol Ranch Merlot z oceną 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Suscol Ranch Merlot
Nickel & Nickel Suscol Ranch Merlot
Suscol Merlot 2014 oferuje doskonałą harmonię soczystych i soczystych smaków. Mały wir przyciąga kuszące aromaty ciemnej śliwki, zielonej oliwki i cedru ze szkła. Ziemiste nuty liści tytoniu, oliwy, smoły i przypraw ładnie komponują się z ciemnymi, słodkimi owocami. Z roku na rok odrębność tego wina leży w bujnych, aksamitnych taninach, które rozszerzają się po początkowym łyku i rozwijają się z bogactwem poprzez wykończenie. To wino pięknie łączy się z jedzeniem i korzysta z małego wieku butelek w piwnicy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn