Obfite Powolne Gotowane Gulasz Wołowy

Obfite Powolne Gotowane Gulasz Wołowy
Obfite powolne gotowane gulasz wołowy jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 44g białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz rozmaryn, wino, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolno Gotowany Prowansalski Gulasz Wołowy, Obfite Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Obfity Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć mięso z gulaszu wołowego, ziemniaki, cebulę i marchewkę do garnka wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj sos pomidorowy, wodę, czerwone wino, kostki bulionowe z wołowiny, mieszankę zupy cebulowej, rozmaryn, czosnek w proszku, sól i pieprz do mieszaniny wołowiny; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Skrobię kukurydzianą ubić do wody, aż się rozpuści; delikatnie wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Gotować na wysokościach przez 4 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn