Obfita zupa ziemniaczana, Boczkowa i cebulowa

Obfita zupa ziemniaczana, Boczkowa i cebulowa
Obfita zupa ziemniaczana, boczek i cebula może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Jeśli masz cebulę, żółtka jaj, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Obfite Ziemniaki I Cheddar Z Boczkiem Zupa, Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, Cebulą I Cheddarem, oraz Obfita Francuska Zupa Cebulowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć boczek przez około 7 protokół, lub aż lekko rumiane. Zmniejszyć ogień do medium, dodać masło lub margarynę i cebulę i saute przez około 5 protokół, lub aż cebula będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mąkę i dobrze wymieszać przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Zdjąć rondel z ognia i stopniowo dodawać wodę, dobrze mieszając. Wróć do płyty kuchennej, podnosząc ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
4
Dodać bulion i ziemniaki, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
ZiemniakZiemniak
5
W małej misce połącz żółtka z kwaśną śmietaną i wymieszaj. Stopniowo dodawać tę mieszaninę do zupy, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Podgrzać, ale nie gotować. Natkę pietruszki wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn