Obfita zupa pomidorowa z cytryną i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać sól, cebula, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfite zupa z białej fasoli i szpinaku z rozmarynem i czosnkiem (Wegańskie), Obfita Zupa Z Soczewicy Pomidorowej, oraz Obfita Pikantna Pomidorowa Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj fasolę, pomidory, bulion, liść laurowy, 1 łyżeczka rozmarynu i płatki czerwonej papryki. Doprowadzić zupę do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
4
Puree zupę w blenderze partiami, uważając, aby usunąć i wyrzucić liść laurowy. Odstawić zupę do garnka i ogrzać na małym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
W średniej misce złożyć w skórce z cytryny i pozostałą łyżeczkę rozmarynu do 2/3 Puchar creme fraiche. Aby służyć, kadzi zupę do misek i dolop każdej misce z cytryny rozmaryn creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Srebrne Nonpareile
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)