Nutty Thai Red Beef Curry

Nutty Thai Red Beef Curry
Przepis Nutty Thai Red Curry wołowiny może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 17 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 571 kalorii, 9g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju sezamowego, mleko kokosowe, PAK choy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tajskie czerwone Curry z warzywami, Wołowina Tajskie Curry, oraz Tajskie czerwone Curry z wołowiną.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn