Nowe Meksykańskie Burritos Z Czarną Fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj nowych meksykańskich Burritos z czarną fasolą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidory, cebulę, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Nowe Meksykańskie Burritos Z Czarną Fasolą, Burritos Z Czarnej Fasoli, oraz Burritos Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu. Ugotować cebulę i czosnek na patelni o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, ale nie brązowy. Mieszać w fasoli i chili; gotować do gorąca.
Umieść jedną czwartą mieszanki fasoli na środku każdej tortilli. Top z serem i pomidorami.
Fold jeden koniec tortilla się o 1 cal nad nadzieniem; fold prawej i lewej stronie na złożony koniec, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół.
Umieść stronę szwu w dół na talerzu lub talerzu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."