Nowa Zelandia Rack jagnięcina z Batat Mash i trzy Ragout fasoli
Need a danie główne bezglutenowe? Nowa Zelandia Rack z jagnięciny z batatów zacieru i trzy Ragout fasoli może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1955 kalorie, 89g białka, oraz 121 g tłuszczu każdy. Na 9,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, cebula, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 92%. Spróbuj Nowa Zelandia Rack jagnięcina z Batat Mash i trzy Ragout fasoli, Biała Fasola, Słodkie Ziemniaki I Pieprz Ragout, oraz Stelaż z jagnięciną z przecierem z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odcedzić i spłukać cały płyn z fasoli.
Fasolę łączymy w misce i odstawiamy. Rozpocznij gotowanie boczku na patelni saute. Rozpocznij prażenie ziemniaków w nagrzanym piekarniku do miękkości i wyjmij, aby ostudzić na tyle, aby obsłużyć.
Rozgrzać oliwę z oliwek w innej dużej patelni saute dla jagnięciny. Doprawić łyżkę jagnięciny solą i pieprzem.
Umieścić jagnięcinę na gorącej patelni i podsmażyć mięso dookoła.
Usuń boczek, aby osuszyć na ręczniku papierowym. Na tej samej patelni lekko podsmażyć cebulę i czosnek w tłuszczu boczku, aż będzie przezroczysty.
Dodać czerwone Wino i zmniejszyć o połowę.
Umieść jagnięcinę w patelni i piecz w piekarniku, aż do zrobienia według własnych upodobań, około 15 do 20 minut dla średnio rzadkich, temperatura wewnętrzna 125 stopni F (oznacza to, że ze względu na 5 do 8 minut gotowania podczas przenoszenia, gdy odpoczywa, wyciągasz go w temperaturze 120 stopni F, więc skończy się w temperaturze 125 stopni F dla średnio rzadkich).
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, odkleić skórę i dodać masło i śmietanę i zacieru. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Wyjmij jagnięcinę na talerz i pozostaw przed krojeniem.
Na patelnię dodaj demi-glace i pastę pomidorową z cebulą, czosnkiem i tłuszczem boczku, a następnie wlej całą fasolę z mieszaniną. Obniżyć ciepło i gotować na wolnym ogniu.
Dodać rozmaryn i szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Słodkie ziemniaki układamy na środku półmiska. Surround ziemniaki z ragout fasoli. Pokrój półkę jagnięciny między kościami i połóż na ziemniakach. Łyżka sosu demi-glace i podawać.