Nowa Zelandia Rack jagnięcina z Batat Mash i trzy Ragout fasoli
Need a danie główne bezglutenowe? Nowa Zelandia Rack z jagnięciny z batatów zacieru i trzy Ragout fasoli może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1955 kalorie, 89g białka, oraz 121 g tłuszczu każdy. Na 9,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, cebula, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 92%. Spróbuj Nowa Zelandia Rack jagnięcina z Batat Mash i trzy Ragout fasoli, Biała Fasola, Słodkie Ziemniaki I Pieprz Ragout, oraz Stelaż z jagnięciną z przecierem z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Odcedzić i spłukać cały płyn z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
3
Fasolę łączymy w misce i odstawiamy. Rozpocznij gotowanie boczku na patelni saute. Rozpocznij prażenie ziemniaków w nagrzanym piekarniku do miękkości i wyjmij, aby ostudzić na tyle, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Fasola
Pochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w innej dużej patelni saute dla jagnięciny. Doprawić łyżkę jagnięciny solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Stojak Baranek
Oliwa Z Oliwek
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Umieścić jagnięcinę na gorącej patelni i podsmażyć mięso dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Usuń boczek, aby osuszyć na ręczniku papierowym. Na tej samej patelni lekko podsmażyć cebulę i czosnek w tłuszczu boczku, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać czerwone Wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Wino
8
Umieść jagnięcinę w patelni i piecz w piekarniku, aż do zrobienia według własnych upodobań, około 15 do 20 minut dla średnio rzadkich, temperatura wewnętrzna 125 stopni F (oznacza to, że ze względu na 5 do 8 minut gotowania podczas przenoszenia, gdy odpoczywa, wyciągasz go w temperaturze 120 stopni F, więc skończy się w temperaturze 125 stopni F dla średnio rzadkich).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
9
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, odkleić skórę i dodać masło i śmietanę i zacieru. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Krem
Pochrzyn
10
Wyjmij jagnięcinę na talerz i pozostaw przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
11
Na patelnię dodaj demi-glace i pastę pomidorową z cebulą, czosnkiem i tłuszczem boczku, a następnie wlej całą fasolę z mieszaniną. Obniżyć ciepło i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Kapanie Z Boczku
Czosnek
Fasola
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodać rozmaryn i szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rozmaryn
Szczypiorek
13
Słodkie ziemniaki układamy na środku półmiska. Surround ziemniaki z ragout fasoli. Pokrój półkę jagnięciny między kościami i połóż na ziemniakach. Łyżka sosu demi-glace i podawać.