Nowa Meksykańska Gorąca Czekolada

Nowa Meksykańska Gorąca Czekolada
Przepis nowa meksykańska gorąca czekolada jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8. Ten napój ma 111 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mieloną gałkę muszkatołową, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Gorący Sos Krówkowy, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużym, ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Stopniowo dodawać mleko i ekstrakt, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podgrzać do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki, mieszając trzepaczką (nie gotować).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn