Not Lackin 'on the Blackenin' Catfish

Not Lackin 'on the Blackenin' Catfish
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Nie lack 'on the Blackenin' Catfish może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Jeśli masz sól morską, masło, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 82 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Podobne przepisy to Sum Courtbouillon, Ciasta Sumowe, oraz Kanapka Z Sumem.

Instrukcje

1
Na talerzu wymieszaj paprykę, cayenne, tymianek, chili w proszku, czosnek w proszku, kminek, sól i pieprz do poczernionej mieszanki przypraw. Filety z suma zagrzebać w mieszance przypraw i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
Filety Z SumaFilety Z Suma
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
KminekKminek
TymianekTymianek
2
Rozgrzać dużą żeliwną patelnię do smażenia lub saute na dużym ogniu, aż będzie "biała gorąca".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj olej do patelni. Gdy olej zacznie lekko palić, dodaj filety z Suma i gotuj z każdej strony, około 2 do 3 minut. Gotować partiami, jeśli to konieczne, i przenieść gotowane filety do nagrzanego piekarnika 200 stopni F podczas gotowania pozostałych filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Do podania polej każdy filet 1/2 łyżką masła i podawaj z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
MasłoMasło

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn