Norwegian Pfeffernerse
Norweski Pfeffernerse może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Jeśli masz pod ręką migdały, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Norwegian Flatbreads, Coleslaw Po Norwesku, oraz Naleśniki Po Norwesku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana masło i cukier. Wymieszać sproszkowany amoniak i posiekane migdały. Zagnieść w mące.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i zamrozić na 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Wyjmij ciasteczka z zamrażarki i piecz przez 30 minut.