No-Cook Butterscotch-Almond Layer Cake to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bitą polewę, ścinane migdały, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Toffi Biscuit Layer Cake, Ugotuj książkę: ciasto cytrynowe z lukrem Campari, oraz Ciasto Morelowo-Migdałowe.
Instrukcje
1
Wymieszaj budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 1 szklanki mleka beztłuszczowego. Przykryć i schłodzić 10 do 15 minut lub do firmy. Fold 1 szklanka ubitej polewy do budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Mleko Bez Tłuszczu
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
2
Wyjąć ciasto z bochenka patelni i pokroić ciasto wzdłuż na 4 plasterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Rozetrzyj śmietankę do kawy równomiernie na każdym kawałku. Powrót 1 kawałek ciasta na dno patelni Bochenek; top z 1/2 szklanki mieszanki budyniu, rozprzestrzeniania się do krawędzi plastra. Powtórz proces z pozostałymi plastrami ciasta i mieszanką budyniową, kończąc na budyniu. Top z pozostałą 1 szklanką ubitą polewą.