No. 1 Cutout Cake

No. 1 Cutout Cake
No. 1 ciasto wycięcie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś betty whipped fluffy lukier, kolor żywności, mix ciasto betty, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Shamrock Cutout Funt Cake, Graham Cutout Cookies, oraz Kanapki Z Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cali za pomocą sprayu do skracania lub gotowania i umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Miejsce 1 3/4 szklanki ciasta do bochenka patelni. Łyżka pozostałego ciasta do kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec Bochenek ciasto 35 do 40 minut i babeczki 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać Bochenek ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać razem 1/2 szklanki lukier i zielony kolor żywności do pożądanego koloru. Łyżka zielony lukier do dekoracji torba wyposażona w małą okrągłą końcówkę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Kolor żywnościZielony Kolor żywności
LukierLukier
6
Wykończenia zaokrąglony top off Bochenek ciasta.
7
Miejsce Bochenek ciasto wyciąć bok w dół na talerzu. Przyciąć ciasto do Numer jeden kształt za pomocą szablonu (szablon można znaleźć pod wskazówkami poniżej) jako przewodnik. Boki mrozu i wierzch ciasta z białym lukrem. Pipe zielony lukier w paski na torcie. Użyj pozostałego lukru do mróz babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn