Niskotłuszczowy Guacamol
Niskotłuszczowy Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z cytryny, wodę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Blackberry Coconut Fat Bombs-Keto Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę z suchą mieszanką żelatyny w średniej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać do blendera; przykryć.
Dodaj pozostałe składniki: przykryj. Blend na niskiej prędkości 2 min. lub do momentu dobrze wymieszanego, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać stronę blendera.
Wlać do płytkiej miski 5-cup; przykryć.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do miękkiego zestawu.
Podawać jako dip ze świeżymi warzywami lub niskotłuszczowymi chipsami tortilla.