Nikaraguański Gallo Pinto

Nikaraguański Gallo Pinto
Nikaraguański Gallo Pinto może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 30 i kosztuje 6 centów za porcję. Ta przystawka ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, fasolę, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gallo Pinto, Gallo Pinto, oraz Aida ' s-Gallo Pinto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować dressing, cebula i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Fasolę wymieszać z przygotowanym płynem do gotowania; gotować 5 min. delikatnie mieszając, aby uniknąć zacierania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Dodać ryż; gotować od 5 do 8 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn