Niezawodne żeberka stojące pieczone z sosem z patelni

Niezawodne stojące żeberko pieczone z sosem Pan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 882 kalorie, 40g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 6,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Stojące Pieczone Z Sosem Koniakowym, Żeberka Pieczone Na Stojąco Z Sosem Bordelaise, oraz Żeberka pieczone na stojąco z sosem borowikowym i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. pozostaw pieczeń w temperaturze pokojowej przez co najmniej 1 godzinę.
Rub pieczeń na całym domu przyprawy.
Ułożyć pieczeń na stelażu na patelni od strony żeber w dół i od strony tłustej w górę. Piecz przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik. Pozostaw pieczeń w piekarniku, ale nie otwieraj drzwi piekarnika przez kolejne 3 godziny.
Trzydzieści do czterdziestu pięciu minut przed podaniem czasu, włączyć piekarnik do 375 stopni F, aby podgrzać pieczeń. Nie wyjmować pieczeni ani ponownie otwierać drzwi piekarnika od momentu włożenia pieczeni do momentu przygotowania do podania.
Sos do patelni: gdy pieczeń odpoczywa, przygotuj sos do patelni. Odtłuścić tłuszcz z kapieli z patelni.
Ułożyć patelnię na średnim ogniu i dodać wywar z tymiankiem. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Ubić w sosie stekowym i maśle.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać na ciepło obok pieczonego żeberka.
Wymieszać sól, czosnek w proszku i czarny pieprz razem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.