Niemieckie Ciasto Czekoladowe Sundae
Przepis Niemiecki ciasto czekoladowe Sundae może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 143 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, syrop kukurydziany, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Mało kto lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Super-Czekoladowy Barek Z Lodami, Ice Cream Sundae 4 Warstwowe Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż kokosowe i pekan w 2 oddzielnych płytach ciasta. Tosty Kokosowe przez 5 minut i orzechów pekan przez 10 minut, aż krawędzie kokosa zaczynają brązowieć i orzechów pekan są pachnące.
Niech orzech kokosowy i orzeszki pekan ostygnie, a następnie grubo posiekać orzechów pekan.
Tymczasem w dużym rondlu połącz cukier granulowany z lekkim syropem kukurydzianym i 2 łyżkami wody i doprowadzaj do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Umyć stronę patelni mokrą szczotką do ciasta. Gotuj syrop na umiarkowanie wysokim ogniu bez mieszania, aż powstanie głęboki bursztynowy karmel, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i ostrożnie dodać krem. Gdy pęcherzyki ustępują, mieszać do połączenia.
Dodać wanilię i sól i lekko ostudzić. Wymieszać w tosty pekan i wszystko, ale 1/4 szklanki tosty chipsy kokosowe.
Łyżka lodów do 6 szklanek i posypać połową okruchów ciasteczek. Top z ciepłym sosem karmelowym i pozostałe okruchy cookie i kokosa.