Niemieckie ciasto czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz masło, pekan, mąka ciasto, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Masło dwie 9-calowe okrągłe Patelnie. Spody wyłożyć papierem do pieczenia, następnie posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
3
W małej misce ubić mąkę tortową z cynamonem, gałką muszkatołową i solą. W miarce wymieszaj maślankę z ekstraktem waniliowym i sodą oczyszczoną, aż do połączenia. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubij zmiękczone masło z cukrem, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Soda Oczyszczona
Maślanka
Mąka Tortowa
Cynamon
Masło
Gałka Muszkatołowa
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Miarka
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Dodać żółtka i ubić, aż zostaną włączone, a następnie ubić w roztopionej czekolady, skrobanie w dół boku i dnie miski w razie potrzeby. Ubić w suchych i mokrych składników w 3 naprzemienne partie, skrobanie w dół stronie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Przenieść ciasto ciasto do dużej miski i umyć miskę mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Dodajemy białka do miski i ubijamy trzepaczką, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż ubitych białek do ciasta czekoladowego, aż nie smugi pozostają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
7
Dziel ciasto równomiernie między przygotowanymi patelniami i piecz ciasta przez 45 do 50 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
Niech ciasta ostygną lekko na drucianym stojaku, a następnie odwróć ciasta i odklej pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Stojak Na Druty
9
Niech ciasto ostygnie całkowicie.
10
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez około 12 minut, aż będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Funtów Jeżyn (około
Tosty
11
Ostudzić, następnie grubo posiekać 1 szklankę orzechów, pozostawiając resztę w całości. W misce stojącego miksera wyposażonego w trzepaczkę (lub za pomocą ręcznego miksera elektrycznego), ubij zmiękczone masło z cukrem cukierniczym i proszkiem kakaowym, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Kakao W Proszku
Masło
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
12
Dodać ekstrakt waniliowy i gorącą kawę i ubić lukier, aż puszyste. Złożyć w 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa i posiekane tosty pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kokos
Ekstrakt Z Wanilii
Lukier
Kawa
Orzeszki Pekan
13
Ułóż warstwę ciasta na talerzu i rozłóż połowę lukru na wierzchu. Przykryć drugą warstwą ciasta i rozprowadzić pozostały lukier na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Funtów Jeżyn (około
14
Udekoruj ciasto rozdrobnionym kokosem i całymi tostami pekan.