Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 402 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka plus, kokos, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce, połączyć ciasto mix, woda, 3 jajka, olej i 1/3 szklanki słodzone mleko skondensowane. Beat na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie beat na dużej prędkości 2 minuty.
Wlać do dobrze nasmarowanej i posypanej mąką 13 x 9-calowej patelni do pieczenia.
Piec 40 do 45 minut lub aż Drewniana wykałaczka włożona w pobliżu centrum wyjdzie czysta.
W małym rondlu połącz pozostałe słodzone mleko skondensowane, żółtko i masło. Na średnim ogniu, gotować i mieszać, aż zgęstnieje, o 6 protokół.
Dodać orzechy pekan, kokosowe i waniliowe; rozprowadzić na ciepłym cieście. Resztki przechowywać w lodówce.