Niemiecki Syrop Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj niemieckiego syropu czekoladowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 123 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, masło, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wegańskie Niemieckie naleśniki czekoladowe z kokosowym syropem klonowym Pecan, Niemieckie naleśniki z domowym syropem, oraz Naleśnik niemiecki z brzoskwiniami i syropem z maślanki.
Instrukcje
Piec pekan i kokosowe w jednej warstwie w płytkiej patelni 5 do 7 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Mleko odparowane gotujemy i kolejne 3 składniki w ciężkich 2-qt. rondel na średnim ogniu, stale mieszając, 8 do 10 minut lub do pęcherzyków mieszaniny i zaczyna gęstnieć.
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią, orzechami pekan i kokosem.
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Aby podgrzać: syrop mikrofalowy w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 10 do 15 sekund lub po prostu do ciepłego; mieszać aż gładkie.