Niedzielny Brunch: Naleśniki Brzoskwiniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj niedzielnego brunchu: naleśniki brzoskwiniowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Naleśniki Z Jabłkami, Niedzielny Brunch: naleśniki owsiane Marion Cunningham, oraz Niedzielny Brunch: Placki Z Masłem Pomarańczowym I Kaszą Gryczaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić razem mąkę uniwersalną, cukier, proszek do pieczenia i sól. W osobnej misce połączyć mleko, masło, jajka i imbir.
Mokre składniki zalać suchymi składnikami i ubić do połączenia; złożyć pokrojone brzoskwinie.
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu. Naleśniki zrobić nalewając około 2 łyżki ciasta na patelni lub patelni (upewniając się, że są kawałki brzoskwiń w każdym naleśniku). Odwróć, gdy bąbelki zaczną tworzyć się na wierzchu naleśnika.
Podawać skropione miodem wraz z bellini.