Niedzielny Brunch: Gruszka Żurawinowa Crisp
Niedzielny Brunch: Gruszka żurawinowa Crisp to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, lekko zaokrąglone płatki owsiane, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Tosty Francuskie Pieczone Z Żurawiną, Gruszka Żurawinowa Crisp, oraz Crisp żurawinowo-gruszkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. W misce z 1/4 szklanki wody wrzucić żurawinę, gruszki, wanilię i 1/4 szklanki cukru granulowanego.
W innej misce ubijamy pozostałą 1/4 szklanki cukru granulowanego, mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon i sól.
Skropić masłem i wymieszać widelcem, aż mieszanina będzie krucha i cała mąka zostanie włączona. Nie pozwól, aby mieszanina połączyła się w kulkę.
Rozłóż owoce w naczyniu do pieczenia 9x13 (lub w ośmiu 8-uncyjnych ramekinach). Użyj palców, aby posypać okruchy polewą nad owocami, rozbijając wszelkie duże okruchy(okruchy większe niż 1 cal nie będą gotować).
Piec, aż nadzienie jest bulgotanie i polewa jest rumiane, o 40 protokół. Soki powinny bąbelkować gęsto; w przeciwnym razie owoce będą rozmoczone.
Podawać na gorąco, na ciepło lub w temperaturze pokojowej z creme fraîche lub bitą śmietaną.