Niedzielny Brunch: Bułeczki Cynamonowe

Niedzielny Brunch: Bułeczki Cynamonowe
Niedzielny Brunch: bułeczki cynamonowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, drożdże szybkiego wzrostu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Precel Rolls, Niedzielny Brunch: Bułeczki Cynamonowe, oraz Niedzielny Brunch: proste bułki i masło złożone.

Instrukcje

1
Ubić 3/4 szklanki ciepłej maślanki, 6 łyżek roztopionego masła i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
W mikserze stojącym wyposażonym w hak do ciasta wymieszać 4 szklanki mąki, cukier, drożdże i 1 1/4 łyżeczki soli. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mieszaninę maślanki i mieszać, aż ciasto się razem, o 1 minutę. (Jestem pewien, że można również zrobić je ręcznie, mieszając ciasto razem w misce, a następnie ugniatając ręcznie przez 10 minut zamiast maszynowo, ale sam nie próbowałem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zwiększ prędkość do średnio-niskiej i zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut. Jeśli po 5 minutach potrzeba więcej mąki, dodaj pozostałą 1/4 szklanki mąki, 1 łyżkę na raz, aż ciasto oczyści bok miski, ale przykleja się do dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Obrócić ciasto na czystą blat i ugniatać ręcznie, tworząc gładką, okrągłą kulkę, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Ciasto włóż do lekko naoliwionej miski i zawiń szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się rozmiar, 2 do 2 1/2 godziny.
7
W małej misce wymieszać brązowy cukier, cynamon, goździki i szczyptę soli. Obróć wyrośnięte ciasto na lekko posypany mąką blat i naciśnij go w prostokąt 12 na 16 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wymieszać ciasto z 1 łyżką masła i posypać mieszaninę brązowego cukru na, pozostawiając 3/4 cala granicy wzdłuż górnej krawędzi. Naciśnij nadzienie, aby najlepiej przylegało do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Rozwałkuj ciasto do ciasnego cylindra i ściśnij zamknięty szew. Delikatnie rozciągnij cylinder, aż będzie miał 18 cali długości i równą średnicę. Pokrój na 12 równomiernych rolek-użyj ząbkowanego noża lub skrobaka. Ułóż rolki cut-side down w 9 przez 13 calowe metalowe naczynie do pieczenia, które zostało nasmarowane pozostałą łyżką roztopionego masła. Owinąć szczelnie folią i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż rolki prawie podwoią rozmiar i są dociskane do siebie, 1 do 1 1/2 godziny. (Po zawinięciu naczynia można przechowywać w lodówce do 16 godzin. Przed pieczeniem w kroku 7, niech rolki siedzieć w temperaturze pokojowej, aż prawie podwoiła się wielkość i są dociskane do siebie, 1 do 1 1/2 godziny; w moim chłodnym domu, zajęło 2 godziny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Piec, aż bułki są złote i dmuchane, 25 do 30 protokół. (Moje rolki zostały zakończone po 20 minutach, być może dlatego, że używałem ciemnego metalowego naczynia do pieczenia; sprawdź wcześniej.) Odwróć rolki na stojak z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Ubić serek śmietankowy i pozostałe 3 łyżki maślanki (lub mleka) razem, aż będzie gęsty i gładki. Przesiej cukier cukierniczy na mieszaninie i ubijaj, aż będzie gładka, około 30 sekund. Odwróć rolki pionowo i mżnij szkliwo nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn