Niedzielny Brunch: Bułeczki Cynamonowe

Niedzielny Brunch: Bułeczki Cynamonowe
Niedzielny Brunch: bułeczki cynamonowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, drożdże szybkiego wzrostu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Precel Rolls, Niedzielny Brunch: Bułeczki Cynamonowe, oraz Niedzielny Brunch: proste bułki i masło złożone.

Instrukcje

1
Ubić 3/4 szklanki ciepłej maślanki, 6 łyżek roztopionego masła i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
świeża Resztkaświeża Resztka
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
W mikserze stojącym wyposażonym w hak do ciasta wymieszać 4 szklanki mąki, cukier, drożdże i 1 1/4 łyżeczki soli. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mieszaninę maślanki i mieszać, aż ciasto się razem, o 1 minutę. (Jestem pewien, że można również zrobić je ręcznie, mieszając ciasto razem w misce, a następnie ugniatając ręcznie przez 10 minut zamiast maszynowo, ale sam nie próbowałem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zwiększ prędkość do średnio-niskiej i zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut. Jeśli po 5 minutach potrzeba więcej mąki, dodaj pozostałą 1/4 szklanki mąki, 1 łyżkę na raz, aż ciasto oczyści bok miski, ale przykleja się do dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Obrócić ciasto na czystą blat i ugniatać ręcznie, tworząc gładką, okrągłą kulkę, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Ciasto włóż do lekko naoliwionej miski i zawiń szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się rozmiar, 2 do 2 1/2 godziny.
7
W małej misce wymieszać brązowy cukier, cynamon, goździki i szczyptę soli. Obróć wyrośnięte ciasto na lekko posypany mąką blat i naciśnij go w prostokąt 12 na 16 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wymieszać ciasto z 1 łyżką masła i posypać mieszaninę brązowego cukru na, pozostawiając 3/4 cala granicy wzdłuż górnej krawędzi. Naciśnij nadzienie, aby najlepiej przylegało do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
świeża Resztkaświeża Resztka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Rozwałkuj ciasto do ciasnego cylindra i ściśnij zamknięty szew. Delikatnie rozciągnij cylinder, aż będzie miał 18 cali długości i równą średnicę. Pokrój na 12 równomiernych rolek-użyj ząbkowanego noża lub skrobaka. Ułóż rolki cut-side down w 9 przez 13 calowe metalowe naczynie do pieczenia, które zostało nasmarowane pozostałą łyżką roztopionego masła. Owinąć szczelnie folią i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż rolki prawie podwoią rozmiar i są dociskane do siebie, 1 do 1 1/2 godziny. (Po zawinięciu naczynia można przechowywać w lodówce do 16 godzin. Przed pieczeniem w kroku 7, niech rolki siedzieć w temperaturze pokojowej, aż prawie podwoiła się wielkość i są dociskane do siebie, 1 do 1 1/2 godziny; w moim chłodnym domu, zajęło 2 godziny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Piec, aż bułki są złote i dmuchane, 25 do 30 protokół. (Moje rolki zostały zakończone po 20 minutach, być może dlatego, że używałem ciemnego metalowego naczynia do pieczenia; sprawdź wcześniej.) Odwróć rolki na stojak z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Ubić serek śmietankowy i pozostałe 3 łyżki maślanki (lub mleka) razem, aż będzie gęsty i gładki. Przesiej cukier cukierniczy na mieszaninie i ubijaj, aż będzie gładka, około 30 sekund. Odwróć rolki pionowo i mżnij szkliwo nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn