Niedzielne Pieczenie Żeberek

Niedzielne Pieczenie Żeberek
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, musztarda, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sunday Pot Roast, Sunday Pot Roast, oraz Niedzielne Pieczenie Żeberek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wołowinę, tłuszcz do góry włożyć do małej patelni i posypać solą i pieprzem. Wymieszać mąkę i suchą musztardę, a następnie wkleić na wierzch i boki pieczeni, tworząc grubą powłokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pieczeń wołowa 20 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 177° i piec, aż termometr włożony do środka rejestry mięsa 115 ° F, O 1 1/4 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić, odsłonięte, 25 minut. Mięso ostatecznie osiągnie 125°f (średnio rzadkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn