Niedzielna Kolacja: pieczona ryba faszerowana cytryną i ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj niedzielną kolację: pieczoną rybę nadziewaną cytryną i ziołami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 133 kalorie, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, cytryna, sól koszerna i popękany pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Niedzielna Kolacja: Kurczak pieczony cytryną z ziemniakami ziołowymi, Ryba pieczona w soli nadziewana ziołami i cytryną, oraz Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść duży kawałek aluminium na powierzchni roboczej i umieść na środku natkę pietruszki i kilka plastrów cytryny. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem, wewnątrz i na zewnątrz, układamy na cytrynę i natkę pietruszki. Faszeruj ciało ryby natką pietruszki, oregano, pokrojonym czosnkiem i plasterkami cytryny. Owiń folię wokół ryb, upewniając się, że folia jest dobrze uszczelniona. Powtórz z pozostałymi rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Umieść oba opakowania ryby na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku, aż ryba zostanie właśnie ugotowana, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podawać z dużą zieloną sałatką, chrupiącym białym winem i gotowanymi ziemniakami.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.