Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porterowy

Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porter może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 582 kalorie, 52g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, szalotki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielna Kolacja: gulasz z małży i Chorizo, Kolacja niedzielna: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi, oraz Niedzielna Kolacja: Kawa Przetarta Żeberka Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gulasz wołowy doprawiamy solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą mżawkę oleju na średnim ogniu w dużym garnku i podsmażyć wołowinę w małych partiach, aż wszystkie strony będą rumiane.
Umieść garnek z powrotem na ogniu i dodaj masło; po rozpuszczeniu masła dodaj cebulę i szalotkę i gotuj, często mieszając, aż cebula i szalotka będą miękkie, około 7 minut.
Dodać zarezerwowaną wołowinę i wszystkie soki, pęczek tymianku i porter, a następnie dodać bulion wołowy do pokrycia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie włączyć ciepło do niskiej, częściowo przykryć pokrywką, i niech gotować, aż miękka i gotowanie cieczy zagęszcza, o 1 1/2 godziny.
W razie potrzeby dodać dodatkowy bulion, aby gulasz nie wyschł.
Gdy gulasz zgęstnieje i wołowina będzie miękka, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie podajemy z ziemniakami i szklanką Portera – jeśli zostało.