Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porterowy

Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porterowy
Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porter może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 582 kalorie, 52g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, szalotki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielna Kolacja: gulasz z małży i Chorizo, Kolacja niedzielna: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi, oraz Niedzielna Kolacja: Kawa Przetarta Żeberka Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gulasz wołowy doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
2
Rozgrzać dużą mżawkę oleju na średnim ogniu w dużym garnku i podsmażyć wołowinę w małych partiach, aż wszystkie strony będą rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wyjąć z puli i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Umieść garnek z powrotem na ogniu i dodaj masło; po rozpuszczeniu masła dodaj cebulę i szalotkę i gotuj, często mieszając, aż cebula i szalotka będą miękkie, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać zarezerwowaną wołowinę i wszystkie soki, pęczek tymianku i porter, a następnie dodać bulion wołowy do pokrycia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie włączyć ciepło do niskiej, częściowo przykryć pokrywką, i niech gotować, aż miękka i gotowanie cieczy zagęszcza, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
PorterPorter
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
W razie potrzeby dodać dodatkowy bulion, aby gulasz nie wyschł.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Gdy gulasz zgęstnieje i wołowina będzie miękka, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie podajemy z ziemniakami i szklanką Portera – jeśli zostało.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
PorterPorter
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn