Niebiański klopsik z serem pleśniowym, pieczarkami i szpinakiem

Niebiański klopsik z serem pleśniowym, pieczarkami i szpinakiem wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka szpinaku, bazylii, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser pleśniowy i Brie Nachos z pieczarkami i szpinakiem, Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, oraz Ser Pleśniowy-Pieczeń Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj Bochenek.
Wymieszać jajka, szpinak, grzyby, bułka tarta, cebula, mleko, ser pleśniowy, sos Worcestershire, czosnek, pieprz cayenne, oregano, bazylia, sól, i czarny pieprz razem w dużej misce.
Dodać mieloną wołowinę i dokładnie wymieszać rękami; zapakować do przygotowanej patelni bochenkowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, 45 do 60 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).