Nie zapiekanka z zieloną fasolką Twojej Mamy

Nie zapiekanka z zieloną fasolką Twojej Mamy
Nie zapiekanka z zieloną fasolką twojej mamy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz sól koszerna, pół na pół, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Połączyć cebulę, mąkę, panko i sól w dużej misce i wrzucić do połączenia. Przykryj patelnię z nieprzywierającym sprayem i równomiernie rozłóż cebulę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PatelniaPatelnia
4
Piec w piekarniku na złoty kolor, podrzucając co 10 minut, przez około 30 minut. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyłącz piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas gotowania cebuli, przygotować fasolę. Przynieś galon wody i 2 łyżki soli do wrzenia w rondlu 8-litrowym. Blanszować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
FasolaFasola
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Odcedzić w durszlaku i natychmiast zanurzyć fasolę w dużej misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Odcedzić i odstawić.
9
Roztopić masło w 12-calowej patelni żeliwnej ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać grzyby, sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zaczną rezygnować z niektórych swoich płynów, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
11
Dodać czosnek i gałkę muszkatołową i nadal gotować przez kolejne 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
12
Mąkę posypać mieszaniną i wymieszać do połączenia. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
13
Dodaj bulion i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
14
Dodać pół na pół i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, około 6 do 8 protokół.
15
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 cebuli i wszystkich fasoli szparagowej. Wierzch z pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CebulaCebula
16
Umieścić w piekarniku i piec do bąbelków, około 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Wyjąć i podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn