Nie zapiekanka z zieloną fasolką twojej mamy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz sól koszerna, pół na pół, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Połączyć cebulę, mąkę, panko i sól w dużej misce i wrzucić do połączenia. Przykryj patelnię z nieprzywierającym sprayem i równomiernie rozłóż cebulę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Patelnia
4
Piec w piekarniku na złoty kolor, podrzucając co 10 minut, przez około 30 minut. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyłącz piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Podczas gotowania cebuli, przygotować fasolę. Przynieś galon wody i 2 łyżki soli do wrzenia w rondlu 8-litrowym. Blanszować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Fasola
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Odcedzić w durszlaku i natychmiast zanurzyć fasolę w dużej misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Odcedzić i odstawić.
9
Roztopić masło w 12-calowej patelni żeliwnej ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodać grzyby, sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zaczną rezygnować z niektórych swoich płynów, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
11
Dodać czosnek i gałkę muszkatołową i nadal gotować przez kolejne 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Gałka Muszkatołowa
12
Mąkę posypać mieszaniną i wymieszać do połączenia. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
13
Dodaj bulion i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
14
Dodać pół na pół i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, około 6 do 8 protokół.
15
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 cebuli i wszystkich fasoli szparagowej. Wierzch z pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Cebula
16
Umieścić w piekarniku i piec do bąbelków, około 15 protokół.