Nie arbuz, przepraszam
Need a dairy free main course? Nie arbuz, przepraszam może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wyboru wołowiny, wody, makaronu dangmyeon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe, Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom, oraz Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem.
Instrukcje
Podczas gdy grzyby i makaron są rehydrating, wymieszać składniki do przyprawy.
Dodaj 4 T przyprawy do pokrojonej wołowiny i ugniataj, aby wymieszać smaki. Smażyć szybko na średnim ogniu na rozgrzanej, nieprzywierającej patelni.
Wyjąć mięso z patelni, gdy tylko zmieni kolor na brązowy, przenieść do bardzo dużej miski i odstawić. Dopóki płyny nie palą się, zasadniczo nie ma potrzeby czyszczenia patelni między użyciami.