New York Brownies
Nowojorskie ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę — spróbuj użyć naprawdę marki, masła, wanilii i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Nowy Jork, Nowy Jork, oraz Sernik Nowojorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 13×9 calowa metalowa patelnia z folią zapobiegającą przywieraniu.Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić.Roztopić czekoladę i masło razem w małym rondlu ustawionym na małym ogniu, mieszając often.In duża miska do mieszania, ubić jajka z mikserem elektrycznym do światła. Powoli ubić w cukrze. Beat przez około minutę lub do lekkiego i puszystego. Beat in vanilla.
Do masy cukrowej dodać roztopioną czekoladę. Ręcznie wymieszać mieszaninę mąki.
Wlać na patelnię i piec przez 22-24 minuty-już nie. Test wykałaczki nie działa tutaj, ale jeśli i tak chcesz przetestować, pamiętaj, że wykałaczka powinna wyjść z czekoladą.Teraz najtrudniejsza część!
Niech ostygnie całkowicie, a następnie schłodzić przez noc. Tak, naprawdę muszą się wyluzować przez 24 godziny, aby być w najlepszej formie.Podnieś z patelni, połóż na desce do krojenia i pokrój na duże lub małe kwadraty.