New Orleans Beignets
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać New Orleans Beignets spróbować. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 48 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę chlebową, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj New Orleans Beignets, New Orleans Beignets, oraz New Orleans Beignets dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz drożdże, 1/2 szklanki ciepłej wody i 1 łyżeczkę. cukier granulowany w misce wytrzymałego miksera stojącego; odstawić 5 minut.
Dodać mleko, jajka, sól i pozostały cukier granulowany.
Uformować ciasto: 1 szklanka wody w kuchence mikrofalowej do nagrzania (około 115); wymieszać, skracając, aż się stopi.
Dodać do mieszaniny drożdży. Beat z małą prędkością, stopniowo dodając 4 szklanki mąki, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać pozostałe 2 1/2 do 3 szklanek mąki, ubijając, aż utworzy się lepkie ciasto.
Przenieść do lekko nasmarowanej miski; obrócić do góry tłuszczu. Przykryć i schłodzić od 4 do 24 godzin.
Rozwałkować i pokroić: obrócić ciasto na mąkę; rozwałkować do grubości 1/4 cala.
Pokroić w 2 kwadraty 1/2 cala.
Wlać olej na głębokość 2 do 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
Smażyć ciasto, partiami, 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Drenaż na stojaku z drutu. Natychmiast posypać cukrem pudrem.