New England Melasa Piernikowe Ciasteczka

New England Melasa Piernikowe Ciasteczka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj piernikowych Ciasteczek z melasą z Nowej Anglii. Ten przepis służy 50. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Jeśli masz zmielony imbir, skórkę z cytryny, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Piernikowe Ciasteczka Melasowe, Zdrowie (IE) Chocolate chunk melasa piernikowe ciasteczka, oraz New England Gingerbread Cake with Maple-Apple Butter Spread.

Instrukcje

1
Połączyć 5 1/4 szklanki mąki, cynamon, imbir, goździki, i sól w średniej misce; trzepaczka dobrze wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i skrócenie w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CynamonCynamon
MasłoMasło
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj 1 szklankę cukru, melasę i skórkę z cytryny i ubijaj, aż będzie gładka. Ubić w jajku i maślance. Wymieszać 2 łyżeczki wody i sody oczyszczonej w małej filiżance do wymieszania; ubić do mieszaniny masła. Ubić w mieszance mąki w 2 dodatkach. Wymieszać więcej mąki, 1/4 szklanki na raz, aż lekko twarde ciasto tworzy. Ciasto podzielić na 3 równe części. Kształtować każdy dysk. Owiń dyski i schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby toczyć, co najmniej 2 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce. Delikatnie zmiękcz przed wyjściem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MelasaMelasa
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
3
Pracując z 1 dyskiem na raz, rozwałkuj ciasto między arkuszami woskowanego papieru do prostokąta 16x12 cali, czasami podnosząc papier, aby wygładzić zmarszczki. Używając noży od 4 do 5 cali, Wytnij pierniki dla chłopców i dziewcząt. Wyciągnij nadmiar ciasta wokół wycięcia; spłaszczyć, zawijać i schłodzić nadmiar ciasta. Przesuń bez obręczy blachę do pieczenia lub odwróconą blachę do pieczenia pod woskowanym papierem z wycięciami i schłodź do jędrności. Powtórz z pozostałymi krążkami ciasta, chłodząc wycięcia na woskowanym papierze na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiernikiPierniki
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
CiastoCiasto
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozwałkuj nadmiar ciasta i zrób więcej ciasteczek, używając całego ciasta. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Ciasteczka wycinane mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać schłodzone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
6
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. za pomocą cienkiej metalowej szpatułki podnieś schłodzone ciasteczka z woskowanego papieru i przenieś na blachę do pieczenia, rozstaw 1 cal od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż ciemniejsze na brzegach i po prostu firma dotknąć w centrum, o 12 protokół. Schłodzić na arkuszu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do szafy; całkowicie schłodzić.
9
Piec Pozostałe ciasteczka, 1 arkusz na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Cukier puder przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać z sokiem z cytryny i syropem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
3
Wymieszać w wystarczającej ilości wody za pomocą łyżeczek do herbaty, aby utworzyć gładki lukier wystarczająco miękki, aby wymieszać go z rurką, ale wystarczająco mocny, aby utrzymać kształt. Podzielić na 3 lub 4 porcje i odcień barwnikiem spożywczym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
WodaWoda
4
Łyżka lukru w torbie (lub torebkach, jeśli używasz więcej niż 1 koloru) wyposażona w małą (od 1/16 do 1/8 cala) gładką końcówkę. Rozmieść pliki cookie na powierzchni roboczej. Lukrowanie rur na ciastkach w pożądanych wzorach. Zastosuj dekoracje zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
5
Pozostaw ciasteczka do wyschnięcia. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowuj ciasteczka szczelnie między arkuszami woskowanego papieru w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn