Nasze Danie Imprezowe" Go To " - 5 Godzin Wędzonej Wieprzowiny

Nasze Danie Imprezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj nasze danie" idź do " - 5 godzin wędzonej wieprzowiny. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Jeśli masz sos sojowy, ketchup, ananas, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Ten przepis z białego ryżu para ma 2 fanów. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pulled Pork Party Nachos, Wędzone Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Hickory Wędzona Wieprzowina.

Instrukcje

1
Ciągnięta Wieprzowina Wskazówki
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
2
Grill gazowy-upewnij się, że masz pełny bak gazu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść wióry drzewne w pudełku dla palaczy,a następnie umieść pudełko nad odległym palnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Podgrzać boksy palacza, aż grill wyniesie 149°, a następnie obniżyć do średnio-niskiego ciepła.Węgiel drzewny-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podgrzać węgle (najlepiej grudki węgla drzewnego) z jednej strony, lub w bocznym palenisku, jeśli masz grill, który ma jeden. Wyreguluj otwory wentylacyjne, aby uzyskać i utrzymać odpowiednią temperaturę.Czas zapalić. Doprawić wszystkie boki wieprzowego tyłka solą i pieprzem. Wrzucić około filiżanki zrębków na węgle, i umieścić Tyłek wieprzowy (tłusta strona do góry) na ruszcie na patelni ociekowej. Zamknij pokrywę i palić przez 5-6 godzin. Jeśli używasz węgla drzewnego, będziesz musiał uzupełnić węgiel drzewny i zrębki co godzinę. Mięso jest robione, gdy łatwo się rozpada z delikatnym pociągnięciem. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić około 91°. zdejmij tyłek z grilla, połóż go na desce do krojenia i pozostaw na 15-20 minut. Po odpoczynku jego czas, aby wyciągnąć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Boston ButtBoston Butt
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Usuń skórę lub nadmiernie tłuste sekcje, a następnie za pomocą palców pociągnij wieprzowinę na kawałki. Powinny mieć około 1/4 szerokości x 1-2 długości. Ręczne pociągnięcie zajmuje trochę czasu, ale ten krok daje najlepszą teksturę. Siekać go tasakiem, jeśli jesteś niecierpliwy, ale przygotuj się na twarz pogardy bogów grilla.Czas coś zjeść. Wrzucić tyle ulubionego sosu BBQ, aby wszystko było wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CleaverCleaver
7
Podawać z bułkami hamburgerowymi, surówką i sosem do samodzielnego dodawania, lub spróbować naszych Pulled Pork Banh mi. Weź piwo. Zasługujesz na to.Sos BBQ Kierunki
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
8
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodać cebulę i czosnek i smażyć przez kilka minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Dodaj pozostałe składniki, a następnie nadal gotować przez 15 więcej minut. Smak przypraw i dostosować poszczególne składniki, aby stworzyć miłą równowagę między elementami smakowymi.Pozostawić do ostygnięcia. Jeśli pożądana jest drobniejsza Tekstura, przecier w blenderze, a następnie odcedzić i przechowywać. W przeciwnym razie, po ostygnięciu, przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn