Nashville-Style Hot Catfish
Nashville-Style Hot Catfish jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, ostry sos habanero, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Nashville-Style Hot Chicken, oraz Nashville-Style Hot Chicken Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić maślankę i ostry sos.
Dodaj Sum. Przykryć i schłodzić 24 godziny.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami.
Usunąć suma z mieszaniny maślanki, odrzucając mieszaninę. Pogłębić Suma w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do dużej, głębokiej patelni; ciepło do 32
Sum smażyć, partiami, 4 do 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru i płatków rybnych widelcem.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Podawać z dodatkowym ostrym sosem, w razie potrzeby.
Uwaga: testowaliśmy z sosem Tabasco Habanero.
Nashville-Style Hot Chicken: Substitute 3 lb. pałeczki z kurczaka dla sumów. Postępuj zgodnie z przepisem przez krok Rozgrzej piekarnik do 35
Wlać olej na głębokość 1 cala do dużej, głębokiej patelni; ciepło do 32
Smażyć pałeczki perkusyjne, partiami, 6 do 8 minut lub aż lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Przenieść do stojaka drucianego na patelni z galaretką.
Piec 15 minut lub do zakończenia. Czas pracy: 40 min.; Łączny czas:55 min., plus 24 godz. na chłodzenie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.