Nanci Courtney ' s Cremé Anglaise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Cremé Anglaise Nanci Courtney. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żółtek jaj, śmietana do ubijania, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Crème Anglaise, oraz Crème Anglaise.
Instrukcje
Rozgrzać śmietanę w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Żółtka i cukier ubić w ciężkim rondlu do wymieszania.
Dodać gorącą śmietanę do ubijania powolnym, stałym strumieniem, stale ubijając.
Gotować mieszaninę na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć łyżkę (nie gotować).
Zdjąć z ognia. Natychmiast umieść patelnię w misce z lodem i odstaw, stale mieszając, aż ostygnie. Wymieszać wanilią. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania lub do 2 dni.